HALODA GYÁL
Gyál, Hunyadi János utca 5.
+36 70 614 8121
ÚJ TERMÉKEINK
Adatkezelési tájékoztató

A http://sugerfan.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési tájékoztatója.

Jelen adatkezelési tájékoztató az adatkezelésre vonatkozó, 1992.évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv.,adatvédelmi törvény) törvény, valamint az Adatvédelmi nyilvántartásba bejelentéshez szükséges adatlap alapján készült.

1. Az adatkezelő megnevezése, címe, adószáma:

Mr. Big Fish Kft.

Székhely: 2360 Gyál, Petőfi S. u. 32.

Adószám: 23967445-1-13

2. Az adatkezelő elérhetősége:

A 1. pontban található címen, valamint az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


3. Az adatkezelési nyilvántartási azonosító:

NAIH-78142/2014.


4. Az adatkezelés megnevezése:

A webshop használathoz kötelező regisztráció a felhasználók által, mely önkéntes.


5. Az adatkezelés célja:

Az adatkezelő által üzemeltetett weboldalakon a felhasználók azonosítása.


6. Az adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja minden esetben az érintett önkéntes hozzájárulása. Az 1992.évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv.,adatvédelmi törvény) törvény.


7. A kezelt adatok köre:

Felhasználó név, jelszó, jelszó - emlékeztető, e-mail cím, név, ország, város, cím, nem, telefonszám, hírlevelek küldéséhez adott hozzájárulás, regisztráció időpontja, belépések száma, utolsó belépés időpontja. A kezelt adatok közül a felhasználó név nyilvános a fórum, szavazás használata során.

A hírlevélről való leiratkozás megteheti a felhasználó az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


8. Az adatok felvételének módja:

Regisztráció, valamint vásárlás során kitöltött adatlap.


9. Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényét bejelenti az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, úgy az igényének beérkezésétől számított 3 munkanapon belül töröljük rendszerünkből.


10. Jogorvoslati lehetőség

Panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Adatvédelmi Biztos Hivatala

Székhely:1051 Budapest, Nádor u. 22.

Postacím:1387 Budapest, Pf.: 40.

Telefon:06-1-475-7186, 475-7100

Telefax:06-1-269-3541

E-mail: [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


További kérdéssel, illetve észrevétellel keressen meg minket az [e-mail cím megjelenítése] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.