HALODA GYÁL
Gyál, Hunyadi János utca 5.
+36 70 614 8121
ÚJ TERMÉKEINK

Üdvözölünk Kedves Sügérfan Barátunk!

Engedd meg, hogy egy pár szóban bemutassuk a vállalkozásunkat és a munkásságunkat! Cégünk, a Mr. Big Fish Kft., célul tűzte ki, hogy az akvarisztika egy rosszul megítélt ágát népszerűsítse. Név szerint a díszsügértartást. Hosszú évek kitartó munkájával, elhivatottan, és a nehézségeket túlélve, eljutottunk egy olyan szintig, amely méltó a sügik, és "rajongóik" számára.

A másik cél, hogy egyre újabb, még itthon nem tartott fajok, alfajok, színváltozatok, ritkaságok beszerezhetők legyenek bárki számára. Ez minden halcsaládra érvényes. Ráják, nagyragadozók, friss felfedezések, friss tenyészváltozatok hatalmas választékban nálunk.

Jómagam - Etl Zsolt, mint az üzletek megálmodója - 36 éve, gyermekkorom óta tartok sügereket. A tudásom, tapasztalatom szívesen átadom minden rokonlelkű hobbista társamnak és az észrevételeket, tapasztalatokat, jó tanácsokat is mindig köszönettel veszem!

Bizalommal fordulhattok hozzánk, mert egészséges, jól táplált halakat kaptok, amikhez a legjobb tudásunk szerint, tartási tanácsokat is adunk. (Nem adunk el halat, ha nem megfelelő a tartási körülmény, vagy a társítás - bocs!)

Szeretettel várunk minden lelkes érdeklődőt!

Zsozsi és a Haloda munkatársai

a haloda egyik fele...