HALODA GYÁL
Gyál, Hunyadi János utca 5.
+36 70 614 8121
ÚJ TERMÉKEINK

Koi park

Koi Park

A Koi-park kialakulása is a sügerekhez köthető. Tavat először a sügiknek csináltam, otthon, Csömörön. Egy afrikaist, meg egy amerikaist. De a legelején rájöttem, hogy kellenek bele húzóhalak. Ezt arra értem, hogy az aranyhalak nem félnek, ezért etetésnél oda vonzák a sügiket is. Megtetszettek és nemsokra rá, vettem bele kis koi-kat. Azok, mint a villám, úgy közlekednek, habzsolnak. És a színeik, na az varázslatos.

Szóval megfogtak.

Amikor Gyálra költöztem, nem régen, akkor megint ástam egy tavat. Persze itt is a sügerek voltak az első gondolataim, de a tavi halak is bekerültek. És lassan, másfél-két év elteltével, megszületett a Koi-park. Az alap koncepció az, hogy a gyerekek biztonságosan szaladgálhassanak a füves részen, megnézhessék a halakat a tóban. Persze árusítjuk is a halakat, növényeket, de egy szép környezetben. Ez sem tökéletes még, a fejlődés alacsony fokán vagyunk, de folyamatosan javítunk a dolgon. Minden a tapasztalásokon múlik.

Tartunk tavi halakat, tavi és tóparti növényeket, eledeleket,miegymást :)

Szívesen látunk bárkit, ha csak tanácsért jön is. De a telefonos bejelentkezés szükséges, mert ott a haloda is, és néha parkettáznom is kell. Sok az elfoglaltság. Mivel mi is itt lakunk, azért legtöbbször könnyű időpontot találni.

Néhány kép.

 

Szerző: Zsozsi